Uusittu verkkokokemuksemme korostaa brändiäsi

By January 28, 2019Product updates

Jälkiruoaksi tarjoilemme ihastuttavan helppoa käytettävyyttä.

Uusimme syksyllä 2018 loppukäyttäjille sisällöt tarjoilevan verkkopalvelun ulkoasun ja käytettävyyslogiikan. Suunnittelun lähtökohtana oli korostaa asiakasyritystemme visuaalista imagoa sekä varmistaa käyttäjien huomion kohdistuminen varsinaisiin sisältöihin.

Uudistetussa verkkopalvelussa asiakasyrityksen oma logo näkyy nyt keskellä ja koko yläpalkki on väritetty yrityksen asettamalla teemavärillä.

Käyttökokemusta harmonisoitiin tekemällä kaikista ohjelmakorteista samanvärisiä ja samalla niistä poistettiin vähemmän tarpeellinen informaatio.

Käyttäjän polkua yksinkertaistettiin monipuolisesti ja sisällöt jaettiin välilehdille uudestaan siten, että kullakin välilehdellä on enää vain yhdenlaista sisältöä.

Toivottavasti pidät tuloksesta! Studio-työkalumme avulla voit koska tahansa päivittää logotiedostoasi ja teemaväriä – klikkaa profiilikuvaasi ja valitse avautuvasta valikosta ”Organisaatio” -vaihtoehto.

Uudet ohjelmat ovat oletuksena pakollisia ja ohjaavat käyttäjiä läpäisyyn kahden viikon aikana. Olemassaolevat ohjelmat ovat oletuksena vapaavalintaisia.